fejlec

alma csipkeagyonA Márkházi Pálinka főzde létrehozása egy, baráti társasághoz kötődik, akik a környező természet adottságait kihasználva hívták életre vállalkozásukat. A pálinkafőzdétől pár száz méterre egy ősborókás található, ennek köszönhető egyik sokak által kedvelt termékük a szilvapálinka boróka ágyon. De szintén az erdő gyümölcsét használva készítették el az Alma pálinka csipkeágyon terméküket, melynek különlegessége, hogy az almapálinkát 9 hónapon át pihentetik csipkebogyó ágyon.

1A BA-UND-GARDEN Kft.- által működtetett főzde 2011 augusztusában megkapta a saját tulajdonban előállított pálinkák kereskedelmi forgalmazáshoz szükséges engedélyeket, így a bérfőzésen kívül folyamatosan bővülő, önálló termékkínálattal is megjelennek a piacon.
A cég kiváló termékeinek minőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy két termékük is elismerést kapott 2014. május 19-én a Magyar Pálinkakiválóságok versenyének eredményhirdetésén. A Vilmoskörte három, míg a Fekete Szeder pálinka (maximális) öt csillagos minősítést ért el.

Portékáink!

mez1.jpg

36jp logo

umv logo

daranyi

eu leader