fejlec

mancso1A Mancso Tojás Kft. több mint 30 éves állattartó tapasztalattal, a hagyomány és a minőség megőrzésével, a tojás, mint a legalapvetőbb élelmiszer megtermelésével vezeti gazdaságát. Termelőként kis- és nagy tételben mindig friss tojást biztosítanak vevőiknek.
Állataikat saját tanyájukon tartják, egy 1000 m2-es könnyűszerkezetes, új építésű épületben, mely a baromfitartás EU előírásainak teljes mértékben megfelel. Az éves átlag állatlétszám 30 000 tojótyúk.

20120708280Bakonyiné Forgó Brigitta és férje, Bakonyi János 20 éve foglalkoznak családi vállalkozásuk keretében étkezési tojástermeléssel.
A fiatal mezőgazdasági termelőknek kiírt pályázaton új tojótelep létrehozására nyertek támogatást. Az új tojótelep 2012 márciusában készült el Vizslás külterületén, ahol 5000 db tojótyúkot tartanak korszerű, mélyalmos tartási rendszerben. A termelés során a tojások teljesen automatizált technikával kerülnek a válogató, csomagoló, illetve tároló helyiségbe. A tyúkállomány napi 4000 tojás értékesítését teszi lehetővé.

Portékáink!

gyorffy_08.jpg

36jp logo

umv logo

daranyi

eu leader