fejlec

mancso1A Mancso Tojás Kft. több mint 30 éves állattartó tapasztalattal, a hagyomány és a minőség megőrzésével, a tojás, mint a legalapvetőbb élelmiszer megtermelésével vezeti gazdaságát. Termelőként kis- és nagy tételben mindig friss tojást biztosítanak vevőiknek.
Állataikat saját tanyájukon tartják, egy 1000 m2-es könnyűszerkezetes, új építésű épületben, mely a baromfitartás EU előírásainak teljes mértékben megfelel. Az éves átlag állatlétszám 30 000 tojótyúk.


A Mancso Tojás Kft. termékei a legmagasabb minőséget képviselik. A kiváló beltartalmú takarmány, a tiszta ivóvíz és a friss mátrai levegő teszi a Tyúkjaink által termelt tojásokat tökéletessé. Extra sárga színének és gyönyörű barna héjának köszönhetően az egyik legpiacképesebb tojás az országban.
A Nógrád megyei tojásfogyasztásnak 25 %-át cégük biztosítja. A vevői állomány szerkezete: magyar tulajdonú üzletláncok 30%, cukrászdák, tésztaüzemek, magyar magánvállalkozók és termelői vásárok 70%.
Tojástermékeiket tálcás és 10 darabos, dobozos kiszerelésben forgalmazzák. S, M, L, XL méretben, speciálisan erre a célra kialakított kisteherautóinkkal szállítják az egész ország területére.

Kapcsolat:
Mancsó Tojás Kft.
3143 Mátranovák, Dózsa Gy. út 34.
Tóth Attila (kereskedelmi vezető)
Tel.: 20/392-4997
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mancsotojas.hu

  • 0959a6a222e1c9c4442d92b7d9b171fc_original
  • mancso1
  • mancso2

Simple Image Gallery Extended

Portékáink!

1.jpg

36jp logo

umv logo

daranyi

eu leader